that's just how i roll

Min mamma kan vara stolt. She has taught me well, så att säga. Och här är beviset:

Sarah öppnar kylskåpet, Sandras chokladkaka trillar ut och går av.
- Oj förlååt! Jag kan slå sönder min med!
Innan Sandra hinner reagera slår Sarah sin chokladkaka i diskbänken så att den också går av.
Sandra bara skrattar och tittar på Sarah som att hon är dum i huvudet.

Alla i familjen Andersson vet att chokladen är förstörd om den går av. Rätt ska vara rätt!

as bright as you are

min syster har lurat på mig hela planet earthserien för ett tag sen. jag har blivit helt beroende av dom där jävla filmerna. jag har lärt mig massor. det finns t.ex. en väldig massa äckliga djur överallt. hua. bland annat en vampyrbläckfisk i havet, iofs lär man ju inte direkt träffa på den eftersom den höll till 3 km under ytan, men vafan. bara att veta att den finns där ger mig kalla kårar.

extra kruss i dullen

Jag är död. Efter fyra timmars slumrande är man inte så pigg på att storhandla, eller leva för den delen. Jag känner för att lägga mig mitt på golvet och skrika i 3 minuter och 44 sekunder ungefär. Haha! Jag kom just på att jag kan göra sånt, för jag har inga föräldrar i lägenheten som kan ringa psyket och inga grannar som klagar. Livet kanske är härligt ändå.

Russinträff på Ica

Jag har bloggtorka. Därför får ni min krönika jag skrev till skolan.

Det borde införas mötesplatser på Ica. Människor strosar omkring som drogade sniglar med kundvagnar framför sig. Om de träffar någon de känner stannar de lugnt upp och utbrister "nej men är DU här?". Sedan följer en lång diskussion om make och barn och "vad gör Lisa nu?". Samtidigt bildas en kö bakom dem med folk som vill fram till pastahyllan. Kömänniskorna stampar otåligt med fötterna, men tanterna babblar vidare.


Jag är trött på alla dessa puckade människor som inte märker att de står mitt i vägen för alla som bara vill köpa pasta och gå. Eller för de stressade studenterna med hemtentor att skriva som behöver speedhandla. Alla tänker inte på Ica som en träffpunkt för pensionärerna, utan som en matvaruaffär dit man går för att införskaffa sig nödvändigheter. Saker man behöver, på en gång och inte när Britt och Liselott har diskuterat färdigt.


Därför tycker jag att Ica borde införskaffa ett antal mötesplatser, jag ser skyltar framför mig med texten "russinträff", där Britt och Liselott kan slå sig ner på en bänk i stil med den klassiskt gröna Notting Hill-bänken. Där kan de sedan i lugn och ro diskutera den senaste synålsmodellen och huruvida åskan var bättre förr i tiden. Om de vill kan de få ta med sig en termos kaffe att fika på, bara de visar upp den i kassan.


Jag tycker självfallet att man ska ha respekt för de gamla och att de har all rätt i världen att ta det lugnt när de handlar. Men någon måtta får det vara, jag har inte sju timmar på mig att vänta på att få komma fram till pastahyllan. Och ja, jag har försökt att säga "ursäkta, men kan jag få komma förbi?", men hörseln fungerar ju inte riktigt som den ska på de gamla käringarna. Speciellt inte när käften glappar samtidigt. Därför tar jag fram stockholmsattityden, skriker "FLYTTA PÅ ER!", och tränger mig fram. Men jag tror att russinträffplatser skulle skapa en trevligare stämning, för då kan lägga min attityd på pastahyllan.
Sarah Andersson

john rzeznik



het och sjunger underbart. give me.

nej nu jävlar

här skriver jag ett underbart genomtänkt blogginlägg och sedan försvinner alltihop. just my luck.  huvudbudskapet var i alla fall att denna veckan stryper mig långsamt, och att jag kan erbjuda en halvtrevlig katt om någon gör min hemtenta åt mig.