traveling pants, maybe?

minst fem ggr försökte jag trycka på enter för att börja skriva i denna rutan, och varje gång kom jag till förhandsgranskningen, och fick backa tillbaka och skriva om rubriken. och för varje gång ser ordet "traveling" mer och mer fult ut. vi studenter har för mycket fritid tror jag.

eller jag har iaf, för mina kära upplevelsegrannar däremot har på tok för lite fritid för att följa med mig till luleå på idédag på onsdag. gratis resa, gratis käk, gratis inspiration. gratis är gott.
men icke, för dom ska minsann läsa fetaste boken på engelska. jag får väl leka med min sötkisse istället då.
för en sån har jag skaffat mig. atlas heter han, men kallas för misse. påhittigt, jag vet. men jävligt passande.
han är lite halvtjock och fluffig med två öron och en nos. han gillar gurka och hatar ost, och bits när han fastnar med klorna i saker och man ska hjälpa honom loss. men förutom det är han rätt gullig.

ja.. det var väl allt jag hade att säga ikväll. nu ska jag titta på the sisterhood of the traveling pants. traveling traveling traveling. hah.

är du full eller dum eller båda två?

snart har jag bott här i tre veckor. det känns som en dag, högst. och samtidigt känns det som jag bott här i 10 år. det är skönt, och jag trivs. på fredag kommer corre och helgen lär bli hur bra som helst ;D jag och leka har haft bakdag idag. eller jag bakade, hon pratade i telefon, haha. gott blev det iaf! sen tittade vi på glasblåsarens barn, eftersom vissa inte hade sett den (!)

imorgon är det skolan som gäller och ny kursstart. woho! eller nåt. nej, men det känns faktiskt som jag kommer trivas hur bra som helst här. men jag vet ju inte hur det kommer vara med den saken när snön kommer. hua.

jag fattar att du kanske slår lite extra för att du bär på sorg inombords, men du beter dig som en 10-årig snorunge. en bortskämd en.