09:51 i sarahs mobiltelefon

VEM är det som ringer mig varje morgon strax innan 10 med dolt nummer?!
om det är nån som jävlas - lägg av. om det är nån som vill nåt viktigt - TESTA EN ANNAN TID KANSKE?!
vissa sover på morgonen.

jävla P3 spelar sommarlåtar hela tiden. jag vill ha vår igen ;( inte stenhård iskall snö som man inte ens kan göra snöänglar i. totalt värdelöst. dessutom finns det inget fulare än lite halvdan snö på gräsmattorna, is på trottoarerna och ingenting alls på vägarna. VÅR TACK.

brand new game

nu verkar alla färger vara på plats åtminstone. tack och lov.

jag har brutalt tråkigt. och jag vill ha mitt vin som är glömt hos yves mor. inte bra. och jag vill inte vara fattig mer, kan det bli tísdag tack?
det suger att sluta röka.

blogg.se

suger fortfarande för att färger ändras på vissa ställen och inte andra. BAAAAH, nej, nu äre påsk. då ska man tänka på jesus. och ägg.

tack malin :D

tack malin för att du fixade min header ;D blogg.se verkar hata mig för tillfället.

personligt brev

alltså, nu har alla färger ändrats också fast ajg inte ändrat NÅGONTING.. jag tror jag blir knäpp!

jaja, nu har jag i alla fall skrivit klart mitt personliga brev till högskolan också. eller nästan, ska bara runda av på nåt kul sätt. men jag är jävligt nöjd, faktiskt.
sen måste jag skaffa mig frimärken. frimärken är en sån grej som man alltid tappar bort. jag behöver frimärken typ en gång om året, om ens det. och då köper jag alltid extra för att "det lär ju behövas nångång". ja, det gör det ju också. men vart är frimärkena då? sjuuukt irriterande.
tacka vet jag email. inga frimärken - inga problem. eller som bob marley skulle sagt; no stamp no cry.

GAHDÖSAJAG!

blogg.se suger getpung idag. här försökte jag fixa min systers header åt henne för hur hon än gjorde så blev den en liten pluttbild i hörnet,. så jag kollar att allt är exakt likadant som på min och det borde funka, men icke.
sen tar jag hennes header och lägger in ist för min för att se om de är bilden eller blogg.se som är dum i huvet.
bilden är fortfarande liten, så jag antar att det är jossan som gjort nåt cp med bilden. MEN sen när jag ska ha tillbaks min älskade gamla header så är den också en liten kaninbajsklutt stor i hörnet. VAFAN?!

skjuuuuta blogg.se, borde man.

Emilia gästbloggar om tuperade pudlar

En liten tävling nurå! Alla små emosar, vilken bok parodierade jag och Sarah för ca 3 år sedan i ett smått onyktert tillstånd? Rätt svar vinner ett glitterrakblad och ett paket Glen.

(På tal om allt det här har vi sett Berny Pålsson LIIIIVE!)

Hej. Jag heter Nils Karlsson pyssling.

Jag har rökt två limpor cigg och klockan är inte 10.00 än. Hela mitt liv har kantats av svarta kajaltårar och rakbladslängtan. Jag bor ensam med mina fem pudlar, Naproxen, Alvedon, Ipren, brikanyl och treo. Dem har spärrat in mig i denna fängelsehåla för att de tror att zebrorna inte finns på riktigt, men jag ser de överallt. Det är svårt att varje dag kämpa emot dessa zebror, jag har förstört mitt liv med alla piller som mina pudlar är döpte efter. Men jag ska överleva detta med mina Glen och min hallonsaft. Det är allt man behöver för att överleva. Folk säger att jag inte bör bära päls när jag är vegetarian, men det är mitt liv och lägg er inte i! Det är mitt liv och jag försöker inte skapa trender, jag är bara jag!

Nu kallar zebrorna på mig och jag måste skära av mig foten för att göra dem nöjda. Blodet rinner och blir till ränder. Jag skriker! Ränder = zebror!!!!!

De enda jag litar på nuförtiden är mina fladdermussystrar. Deras svarta vingar kan skydda mig från alla zebror i världen!

Min ena fladdermussyster är Pella, en psykopatisk femåring från karlstad. En annan är Elin, en bulimisk anorektiker från Umeå. Min sista fladdermussyster är Jossan, en fullt frisk men ändå trevlig skåning från Gnesta.

Nu är jag inlåst på sjukhuset för akut lunginflammation. Jag försöker rymma trettiofem gånger om dagen men de envisas med att jag är sjuk och håller mig kvar. Jag skrattar dem i ansiktet och säger att jag inte tror på sjukdomar, jag tror på fladdermusskap och endast fladdermusskap!


Pok Emilia

påsklov

sista lektionen innan lovet och det är meningen att jag ska skriva om groupies, vilket är otrooooligt tråkigt. jag vill ha lovlovlovlov.
i måndags skickade jag in ansökan till högskolan. fast jag ska nog åka som au pair innan, om inte det skiter sig för då blir det plugga på en gång. det blev media i piteå ändå, och sandra och leka skulle ju tydligen också dit så det löste sig ju bättre än jag trodde ändå. även om det fortfarande inte borde ligga så jävla långt bort.

och efter lovet är det typ bara 2 månader kvar till studenten. helt sjukt är det.

mjölkbonden har talat

image85

enligt malin så uppdaterar jag numera långsammare än en mjölkbonde som mjölkar sina getter med tårna.
men det är ju egentligen inte så illa, om man har samma kontroll över sina tår som ungen i reklamen för den där krämen för fotsvamp eller vad det nu är. vilken teknik! den kan verkligen smörja in ena foten bara med hjälp av tårna på den andra foten. helt otroligt, jag hoppas att jag är en lika skillad tåmjölkare.
tänk, när vi är klara med lanseringen av den kolsyrade mjölken kan jag ju livnära mig helt och hållet på min kolsyrade getmjölk, och mjölka mina getter samtidigt som jag skriver artiklar. vilken framtid!
kolsyrad mjölk, någon?

jag är inte e-type men tack ändå

hemma igen, tråkigt nog. jag tror nån missade min beställning av SOL TILL TALLINN, för vi hade snöslask.  alla tjejer såg ut som horor och alla gubbar var gifta och tog på allt och alla ändå. men kul hade vi minst sagt.
snart är det skola. och man har ju mått bättre om man säger så.

ingen mår så bra som jag

fronda var bäst igår, bara så ni vet. eller nordman kanske.

idag bär det av till tallinn ;D hejdå sverige, hoppas vi har sol och ni har regn.
eller möjligen snö. fast det kanske ni gillar, isf ska ni ha slask.

dagen efter kvällen före

den här dagen har varit allmänt skum. eller mitt huvud är allmänt skumt.
alldeles nyss t.ex, sätter jag igång media player och njuter lite av musiken sådär, sen tycker jag det blir ovanligt tyst, så jag kollar vilken låt det ska vara, och då har jag inte ens ljudet på. så jag har alltså inbillat mig att jag hörde första låten.
då kanske man borde fundera på att gå och lägga sig, men icke, för här ska städas! sen kommer puckona och glor på film. jag har köpt en cowboyfilm <3 och nån creepy japansk grej, som lär va jävligt obehaglig.