home sweet home?

det här inlägget kommer inte vara sammanhängande, barasåattnivet. det är ren skit med extra allt. 

jag längtar hem.  jag har kommit fram till nu att hem är fan inte här. hem är där, för om hem var här så vore det sorgligt på sjukt många sätt. ett jävligt stort plus med den slutsatsen är att jag inte behöver längta hit när jag är där. där som inte är här och som är hem. eh, ja. och jag tänker inte be om ursäkt för att jag skriver klantigt nu. för det finns bra saker här med. men inte så många.

jag saknar karin. och maja som hatar mig men är söt ändå. och förr i tiden. eller mest inte alls förr i tiden för det var inte så jäkla bra då egentligen. det är mest bara det att man kommer ihåg det bra. det var det jag gjorde när jag längtade hit med. trodde att det var som när jag tänkte på det. det var det verkligen inte. det är äckligt. en del alltså, verkligen inte allt. men för mycket för att det ska vara trevligt att göra något annat än umgås med familjen. och några halvfamiljer. som pitefamiljen. den är mys.
det är ändå rätt skönt att veta att jag inte vill bo här igen. inte någonsin. om jag måste så skulle jag, men vilja skulle jag aldrig. jag kan bo närmare släkten men inte i precis här.

och jag tycker det är himla trevligt att du kan höra av dig direkt till mig istället för folk jag inte ens träffar. jag tycker det är kul. att du på ett så trevligt sätt kunde påpeka att det ska dröja ett halvår till innan vi ses. att du tyckte jag kunde åka en massa mil till efter de 90 jag redan åkt. att du tror jag har råd. att det måste passa dig och saker du ska göra här. jag kan inte matcha, jag är ledsen. jag är här när jag kan redan. och det är nu.

ja, jag är bitter. men jag börjar som trivas med det. streckkodn. hah.

tvättdag, med allt vad det innebär

Idag var det tvättdag - för både kläder och katter. Jag och Karin lyckades få hennes Maja att se anorektisk ut samtidigt som kattfan försökte döda mig med sina smala kattarmar. HA! Det kunde hon minsann inte. Vi rullade in henne i en handduk istället och så VIPS hade vi en muslim. Det ni!
Sedan beslutade vi oss för att kalla på förstärkning innan vi tog i tu med gangsteratlas. Eller, okej, det var snarare förstärkningen som kallade på oss. Jag misstänker att de bara ville se Atlas lida. Hur som helst, där satt vi, 4 tjejer mot en katt. Jag behöver väl knappast berätta att vi vann och Atlas är numera en ren (dock ej djuret ren), lurvig, ganska sur katt.

Ja, sedan, efter all kattvätt och klädestvätt satte jag igång att lyssna på karlavagnen till en radioanalys som inte alls fick handla om karlavagnen. Men jag kunde helt enkelt inte slita mig från Margaretas beskrivning av den vackra ängen brevid hennes hus där hon och hennes man haft en massa mysiga möten (UUUH), så där satt jag. Tills Leka skrev "godissugen!" på msn. Då var det kört, fram med mynten och iväg till skolan bar det. Det må vara så att konsum här stänger klockan 16 på helger, men skolan har minsann öppet dygnet runt och där har de finfina godisautomater!
Så, om ni vill se två påpälsade miffon som står och trycker i en jävla massa enkronor i en maskin ska ni få tag på LTUs övervakningsband. Ja, i alla fall, sedan bar det av hemåt för att lyssna på rätt program och skriva analysen och få in den i rätt mapp (helst) före klockan 00 (också helst). Eftersom klockan då var ca 23 så hade jag rätt bråttom.

Allt löste sig efter några vredesutbrott på datorn som inte ville spela upp P4 norrbottens morgonprogram (förmodligen för att det var oerhört tråkigt) och analysen är nu inlämnad för ca 3 timmar sedan. Nu blir det Svensson Svensson för hela slanten och sedan hoppas jag på att jag hinner somna innan klockan ringer 07.00. Tjarå!

(P.S. Jag åker till Slöddertälje om 2 dagar)