you can stand under my umbrella.

image21

Pimpim söker man. Hör av er om ni känner någon snygg nog åt henne.

Jag vill bara säga att nu är jag klar med precis allt som har med skolan att göra och att jag är glad och snart är det sommar och då ska jag jobba och få pengar och njuuuuta av livet <3 WOHO, jag längtar. Det var bara det.

Och justeja så vill jag bara säga hur jävla dumt jag tycker att det är att vi inte kan hålla oss i skolan vid rätt tillfällen. Mm.

you weren't the first or the last or the worst.

"The moral this time is
girls make boys cry"

OFTAOFTAOFTA. kanske om du vänder på det.

idag är en bra dag. fast kvällen lutar åt att den inte blir så himla bra kanske, men det brukar fixa sig när man har lite alkohol i blodet och känner sig allmänt väldigt jätteglad.
jag hatar limewire ibland, det är allt jag har att säga egentligen.

jag vill bara uttrycka min ilska över saker som händer. och ordet förlåt. jag tycker verkligen inte om det ordet, för det används för mycket och för ofta och för ingenting. gå och häng det ordet, tack. det snackas så mycket jämt. gah, jag vill inte vara med. det bästa man kan göra nu för tiden är att ha jävligt låga förväntningar på allt. och alla.

say anything.

TJO, jag ville bara berätta att jag fick G på mitt stora äckliga ryskaprov och jag är överlycklig för det betyder att jag inte får IG i ryska! WOHO.

nu har jag snart idrottsprov och det är sista provet innan sommaren. jag är på bäst humör och längtar till sommaren som fan! men nu ska jag skutta iväg till skolan så jag inte missar det eller något, tjarå!

falling awake.

image20

igår pratar vi inte om och inte idag heller.
jag kan säga vi hade iallafall tur med vädret.

idag har varit sjukt trött och tråk och jävla lock för örat som inte vill dö.
nu har jag glott på sorgligaste grey's anatomy-avsnittet nånsin och hört bästa låten nånsin <3

Slipping through the bars
Aware of the danger
Of riding in the cars
Taking candy from strangers
You're never out of hand
Never out of pocket
Super sonic man
Do you want to buy a rocket

Well that's just the way it goes
Falling awake
Falling awake
And that's just the way it goes
Falling awake
Falling awake

Eagle in the dark
Feathers in the pages
Monkeys in my heart
Are rattling their cages
I could learn to play the game
Learn to run the hustle
If I only had the brains
The money or the muscle

och nu ska jag göra nåt jag knappt gjort på hela kvällen: SOVA!

still waiting.

idag är det "hela släkten lär sarah baka"-dagen, och jag har pratat med farmor ca 5 ggr på 15 minuter. det är rekord. anledningen är att jag ska baka sockerkaka till imorgon som ska säljas, och då kan jag inte stå och slänga ihop saker som ingen vill äta som jag brukar göra. så här har jag stått och vispat tills händerna blödde, nästan iaf, och funderat över vem som egentligen har tid med sånt där.
jag ska nog hålla mig till kakmixarna på ica tills jag blir så illa tvungen att baka till barnbarnen. eller jossans ungar snarare än mina, vem vill ha en morsa som inte kan baka sockerkaka ens?
det är förjävligt. och farmor håller visst på att bli senil också, vilket inte direkt gör det lättare för mig att förstå hennes recept.

hon: och så tar du lite mjöl
jag: vadå lite? hur mycket då?
hon: två kaffekoppar ungefär
jag: kaffekoppar? gaah, jag hatar att baka

jag vet inte med er, men vi har väldigt många olika storlekar på våra kaffekoppar. jag kommer aldrig lära mig det här. man måste ju bara ett geni för att kunna baka tydligen, det var mer än vad jag visste.
nu tänker jag dränka mina sorger i cola zero. tjarå.

bring the pain.

image19

MALIN, om du inte känner igen den här "negern", så är det;

Mackenzie Rosman was born on December 28, 1989 in Charleston, South Carolina. She is currently best known for her role in 7th heaven as "Ruthie Camden". Outside of acting, Mackenzie is an Honor student whose passion is riding horses as a competitive show jumper. Mackenzie's family of five includes her Mom, Donna, her step-dad, Randy, her brother Chandler, and her stepsister, Katelyn. Also included in the mix is a menagerie of cats and dogs, chickens, horses and goats.

Därför tror jag att vi kan dra slutsatsen att hon inte är neger, utan snarare har kusiner som heter "Sue Ellen", och en mamma som tror att Jesus hatar negrer.

SÅDETSÅ. och ja, jag har tråkigt.

i hope you die.

ja, idag har jag masat mig till skolan för att göra nationella. det var förjävligt jobbigt, måste jag säga.
men jag tror det gick bra och jag kom hem till slut och sov halva dagen.
nu ska jag titta på sjunde himlen och njuta. hm.
snart kommer min moster med godis, är man bortskämd så är man! TJARÅ!

hear you me, my friend.

yeah, sjuk och jävlig och nationella imorgon = jippie! bättre planering tack.
mamma var här med diverse knark att överleva på när jag masar mig till skolan imorgon. sött.

nu ska jag duscha och sova så jag orkar med imorgon. hua. jag vill vara frisk!

it's the end of the world as we know it.

image12

Här har vi hovsjös förmodligen äldsta invånare, de bor med sina barn och barnbarn i de stora, härliga etagelägenheterna i hovsjös ljuvliga diarrébruna höghus.
De säger till LT att de är fängslade i sina egna hem pga de där ungdomarna som vandaliserar i Hovsjö så att bussarna "bara åker till hållplatsen Telgebo och vänder, och inte åker fram till hållplatserna Hovsjö centrum och högbergaskolan". Ibland undrar man ju om reportern ens bor i Södertälje. Man kan för det första inte ens vända vid Telgebo, utan bussen åker till hantverksvägen och vänder. Dessutom ligger inte ens den hållplatsen på 753:ans vanliga runda, utan på 751:ans, och 751:an går ändå aldrig upp till Hovsjö på kvällar och helger. UT OCH KOLLA UPP SAKER INNAN NI SKRIVER FÖR FAN!
Dessutom undrar jag hur många av de här söta, ilskna tanternas barnbarn som hänger med "busarna som kastar sten på bussarna"? Förmodligen allihop, och då undrar jag varför de inte kan gå till rummet brevid och slå sina barnbarn på käften då och då så att dom skärper sig istället för att gå till LT och gnälla. Varför skulle jag bry mig om att de måste till sin jävla gudstjänst i Geneta? Om Gud är så viktig så kan han väl trolla dit dom, om det nu är meningen att dom ska dit. Eller ge dom kraft att skälla ut sina barnbarn.

Man vet att LT har brist på nyheter när mittenuppslaget i tidningen handlar om Foto-Bertil som bor i en gul stuga i Mölnbo. Tack för läsningen, LT!

Nej, fuck allt och alla idag. Och imorgon, och släng på en dag till när du ändå är igång.

my blood is warmer when you're here.

image11

höhö, parlamentet nyss. magnus betnér äger hela programmet, helt klart.
idag var det skola ända till klockan 9. shit. 9:20 igår, vi har så sjukt långa dagar alltså.
synd att man inte kan uppskatta schemat, otacksam som man är.
jävla fattiga otacksamma jävel, är allt jag har att säga om mig idag.

men fan vad mys det var på vg! jag saknar när man gick där på riktigt och tyckte att discona var typ det coolaste nånsin. åh. jag saknar det där.
när rebecca blev inlåst på toan och marko och jukka fick hjälpa henne ut och hon skämdes som fan och ville gå hem. det var tider det.

hur som helst, tre prov över nu och bara idrottsprovet kvar om två veckor. SKÖNT!
jag längtar till sommaren fast ändå inte.

getting out, getting anywhere

HEJ JAG HETER BJÖRN OCH JAG SÄGER BARA "OFTA". ofta.

nu är det såhärava att mitt och yves knarkband, yvonne, som vi alltid lyssnade på förr. dom finns inte längre, men sångarn och basisten är med i bandet strip music, som SKA TILL ARVIKA I SOMMAR. så att ni vet.

nyheter;
människor tycks bete sig annorlunda denna våriga söndag i maj. inga uppgifter ännu om anledningen till detta fenomen.
frida är hemma i södertälje efter ett litet äventyr i skogen bland troll och andra läskiga figurer. hennes kommentarer om det hela återkommer vi med imorgon, men hon verkar nöjd med skogsvistelsen.

och nu över till vädret,
en kallfront drar in över landet och lämnar ingen varmt skrattande.
vi rekommenderar alla att stanna inomhus, lyssna på deppmusik och tycka synd om sig själva tills solen kikar fram igen.

och ja, jag vet att det spårade ur.

everywhere.

jag  kom nyss hem från neah. mycket gamla minnen men inte samma sätt att snacka om dom. jag blir galen, jag saknar! sen kom mariah, och INSE att du är så jävla värd allt. allt allt allt. jag är kanske lite påverkad nu men jag kan inte säga saker annars så inse nu!

sen så har jag funderat. jag har ingen direkt ens att bli besviken på  - egentligen. jag får sitta och deppa i min egen ensamhet om de skulle va så, och va glad i min egen ensamhet. men jag är glad ändå av nån skum dubbel men ändå inte anledning. men de lär väl gå över snart, men just nu är jag glad.

WOHO och ge mig skola för helgen är värdelös.
och snälla geeee mig kraft att inte ta åt mig så jääävla mycket jämt,

stay young.

orka att mina bilder inte laddas upp. orka att jag satt och läste gamla dagboksinlägg och bara saknade typ ALLT. orka att jag inte har något riktigt ordentligt BRA just nu. och ingen sån där som vet allt om en som man kan ringa när som helst och berätta onödiga saker som att jag dör här utan anledning. jag bara ramlar ihop på golvet och ingen är hemma och ser eller hör eller märker. det betyder ju såklart inte att jag menar att ingen bryr sig, jag menar att JAG inte låter folk bry sig. jag menar att något är fel och jag saknar när det var rätt.
jag saknar loka som hoppade upp i sängen och jamade när man grät. jag saknar när man grät. jag saknar neah och lisa och gamla corre och allt allt allt. jag saknar till och med nian. och ku, jag saknar ku. jag saknar gamla lollo och gamla max och leo och amanda. gamla allt och alla. jag saknar gamla mamma och gamla pappa, och gamla frida. men framförallt, och mest av allt saknar jag charlie. min älskade charlie. CHARLIE'S MAKING ME SMILE. but not anymore. hua.

kvällens låt är Vertical Horizon - Best I ever had.
jag sitter här och saknar och jag ska upp 7 imorn. yay. sen ska jag träffa allt gammalt folk <3

och jag önskar jag kunde låta bli att vara jag ibland och öppna käften.

there's beauty in the breakdown.

image10

wohoho, nu har jag gjort klart filmrecensionen iallafall.
och listat ut att jag är för mycket tjej, men det gör ingenting.
eller jo, det gör det iofs för det sabbar totalt för mig hela tiden. men jag kommer över det.
måste bara hänga med lite av pojkarna nångång snart eller något.
eller så måsta ALLA JÄVLA SÖTA MÄNNISKOR DÖ!
men det går ju såklart inte. så nu vill jag ha malins hårgrej. den är fett fin.

imorgon är det nationella i engelska. uppsatsskrivning. yay, inte.
och jag dör av tristess ikväll, men jag kan glo på borat snart eller något.
ge mig helg och massa pengar nu tack.

the pros and cons of breathing.

hej hopp!
nu är första skoldagen efter valborg över. snart är det massa prov och jag vill inte vara med. men måste man så måste man. jag är btw blond och korthårig och jag älskar det.
jag fick även ig på omprovet i matte, YAY. men de löser sig på nationella trodde lärarn.
hur som helst så är jag onödigt glad och lat när jag borde vara stressad och effektiv.
nu ska jag tvätta ur färgen.

the sweet escape.

image9

ja, valborg då. vi kan sammanfatta det hela som att jag och mariah ägde på att planera, men att allt kanske inte riktigt gick enligt planerna. jag hade nog ändå en riktigt rolig kväll och mår idag precis som jag förtjänar.

det hela började med att alla som ville och kunde grilla, dvs jag, mariah, emilia, malin, jimmy, corre, juha, josse saga, natta och danne, lufsade ut i skogen och grillade med våra fina engångsgrillar och lyssnade på musik. bilder togs, sångel sjöngs och korv åts.
sen bar det av till maren, vi tog vårt pick och pack och slängde in det hemma hos mig och stack ner, fortfarande var allt precis enligt planerna. men sen! där mötte vi linda, dennis, cicke, johanna, anton & elina och company, andreas, danne2, lollo och perra. och även johanna som skulle iväg nån annanstans. eftersom ställde kryllade av väktare så drog jag, emilia, malin, danne, jimmy, andreas, lollo, perra, danne2 corre och josse. (när försvann juha? jadu de undrar jag med. ) vi gick iaf till gången folketshus och försökte få med oss resten, där dök även toni och timo upp, och folk kom inte och dom skulle tydligen iväg till anton och jag fick inte hänga med så jag fick väl följa efter gänget till gotlind i saltskog.
där var det fullt partaj och securitas var på väg, så där blev vi inte kvar länge. men vi hittade finn, robin, saga och natta och tappade bort en massa folk, så till slut efter mycket om och men och fyllehångel i varenda hörn så drog en del av oss, dvs jag, emilia, malin, jimmy, andreas och danne2, ner till centralen och käkade. det enda jag minns är att det var starkt som satan. där träffade vi på riiiiktigt otrevliga turkar.
sen ville yve ha dit oss så hon lovade mig öl och fullt ös om vi kom, vilket vi gjorde men inte fan vare ös. men jag fick min öl så jag var nöjd och glad. därifrån gick vi hem sen senare.

mariah langade cigg åt mig som jag glatt bjöd bort och nu är jag fattig och dum i huvudet.
men det är så det ska vara såhär dagen efter kvällen före och jag är nöjd!