i won't worry my life away




OMG <3 typ.

Igår blev det danne utan danne, som vanligt. Det blev spökhistorier och rosa pantern, och aquatini. Och även ganska tidig färd hemåt för mig och malin pga extrem trötthet.
Jag behöver semester från allt tror jag.

Och det är nog dags att du lär dig att likgiltighet inte är något att köra på. Man kommer inte så långt.

smile like you mean it

image52

Ikväll blire röj hos matte med rosa pantern, aquatini och en jävla massa spökhistorier ;D NAJS!

pros and cons of breathing

Jag har blivit utmanad av Malin att skriva 7 sanningar om mig.
VARNING för brutal ärlighet, eller något.

1. Jag är sjukt negativ, det är kanske ingen nyhet, men det är definitivt en sanning. Och jag hatar det.
2. Jag är brutalt lik min far, vilket ungefär betyder samma sak som sanning nr 1, fast ungefär 9546 ggr värre, eftersom hans inställning till livet och framförallt människor är ungefär sämst. Men han kan iallafall skratta åt det. Jag med.
3. Jag har seriöst funderat på att göra något brottsligt för att åka i finkan för det och slippa allt som har med "bli vuxen" att göra.
4. Ett av alternativen för brottet har varit mord. Vem säger jag inte.
5. Jag har aldrig gråtit så mycket för någonting som jag gjorde när Charlie dog. Han är en hund. (vilket säger en del om min inställning till människor, se sanning 2)
6. Jag är en sån där person som hellre vänjer mig vid att ta förlusten än att försöka vinna. Om det till exempel började brinna nu, här inne, så skulle jag förmodligen hellre typ sitta kvar här och dö än att försöka klättra ut. Seriöst.
7.Jag är sjukt jävla sugen på en rosa pantern nu.

fly me to the moon

image51

Helt sjuk dag. Verkligen. Först sitter jag, mår prima och letar upp allt inför jobbet, sen ungerfär 20 min innan jag börjar så ringer en kille från STS au pair och är sjukt jävla trevlig och rolig. Sen helt plötsligt är jag anmäld till dom och han har nästan övertalat mig om att inte gå på EFs möte. Men jag vet inte än, hur som helst så minuterna efteråt blir jag helt febrig och illamående och måste typ gå och lägga mig och hela rummet snurrar.

Kan man bli sjuk av ångest? Jag vet inte vad jag ska göra, hur jag ska hinna med. Jag orkar bara inte.
"Men körkort, när tror du att du tar det? Mars-April?" Ja, säger jag, som att det är lättast i världen. Som att jag har tid, och pengar. Jag har inte ens tid att städa mitt rum.
Det löser sig. Hoppas jag. Verkligen.

hey mister,

she's my sister 


RENT <3

I should tell you

I'm disaster.

Yo, efter mycket klagomål från allas vår käre malin, har jag äntligen bestämt mig för att skriva.
och eftersom mitt liv är totalt ointressant så tänkte jag skriva om någon annans, nämligen hennes.

Jo, förstår ni, ända sedan Malin ploppade ut som en grön kladdig liten klump har hon varit konstig. Hon lyckas överraska med nya konstigheter varje dag, och man blir alltid precis lika chockad. Idag till exempel, fick vi veta att hon lekte bordell med endast blonda barbiedockor när hon var liten. OMG, typ.
Men jag tror nog det löser sig för henne också i framtiden, om inte annat så finns det alltid lobotomi! :)

image50

NÖJD NU MALIN?! xD

happy birthday, jesus

jag skulle bara vilja påpeka att jag INTE uppdaterar min blogg för att jag är rädd att emilia ska sätta elektroder på mig och ge mig stötar om jag inte gör det. bara så att ni vet.

och därför, eftersom det är "jesus älskar mig"-dagen idag, så tänker jag inte heller prata om att folk på EF är allmänt korkade och nu måste vi åka till sthlm IGEN på måndag.
och jag tänker inte berätta att av någon dum anledning hittar jag bara volontärjobb jag blir helt kär i.
VAD SKÖNT ATT MAN BLIR SÅ JÄVLA RIK PÅ DET! jag kommer dö fattig, men folk kommer förhoppningsvis i alla fall vara saknad av dom på alla ställen jag kommer jobba.
ibland är jag nog lite lik mamma ändå.

CHARLIE'S MAKING ME SMILE <3
image5