Elliot och Elsa

min och pappas lilla "familj" har fått två nya medlemmar. de små råttflickorna Elloit och Elsa har flyttat in i mitt rum. de sitter just nu och äter morötter och ser allmänt söta ut.
de flyttade in i lördags och verkar trvias hur bra som helst.

 
Elliot till vänster, Elsa till höger :)

siljaline ftw!

tillbaka från åland med på tok för mycket blod i spritomloppet och men otroligt roliga, men svaga, minnen. malin och emilia äger och våran resa var otroligt lyckad. vi mötte muslimer från dubai och obehagliga men givmilda ryssar, och en tysk soldat som vi av någon anledning släpade med till bårat bed&breakfastrum. vi flummade runt, höll på att missa att gå av båten och malin sjöng karaoke. fett kul hade vi, helt enkelt!  vi hade nog behövt en citatbok även om vi inte hade kommit ihåg att skriva ner allt.

"när folk går förbi så ser jag deras guppande huven"
"VA?! finns det folk här?! här kommer man till vad man tror är en obebodd ö, och när man kommer fram till b&bet så FINNS DET FOLK HÄR!"

"en hundring, jag har EN hundrig, vad ska jag göra med den är det tänkt?!"
"din mamma kostar en hundring!"
".. min mamma?"

"malin, din toastmaster är kass."
"jag vet... eller neeej, jag glömde trycka på knappen!"

(kl 7 på morgonen)
"klockan 19:15 är vi i stockholm igen"
"men.. det är ju om tre timmar!"
"va? är du seriös? hur fan kan du få det till tre timmar?!"
".. jag räknar på fingrarna"

och mycket, MYCKET mer har sagts under resan. roligast ever, och det här ska vi göra om!

would you pick me up?

image41

nu har jag jobbat klart, nästan, det är en dag kvar. sen äre bara att vänta in stålarna ;)
men det har varit sjukt kul, måste jag säga.
ska snart ut och dricka vin med malin och emilia och diskutera livets stora problem; ni vet vem.
och om inte så var glad för det. hur som helst så är sommaren snart slut och jag vill åka iväg nånstans med bara mina kära fjollor malin och emilia och ta det lugnt och skita i all skit som pågår just nu. men vandrarhemmen i danmark sammarbetar inte med oss tyvärr. lite sorgligt är det.

hur som helst så är mina vänner bättre än dina <3

vi hjarta kuggnasfestivalen sej

image40

i fredag var det stress AB 3000 och pappa fick vänta på mig vid grinden på torekällberget och sen kastade vi oss hem och jag duschade fort som fan för att sen packa ihop det sista och dra med jimmy och emilia till syd för att hoppa på bussen mot kuggnäs.
efter en inte allt för lång bussresa var vi äntligen framme i nyköping där vi fick vänta på nästa buss i 35 minuter, och under det tiden hann vi springa på några skumma men rätt trevliga typer från tjeckien.
väl framme och efter en kort men jobbig promenad i skogen med all packning (tacka vet jag min rullväska <3) mötte vi sami och finn och fick fina band och kom in på campingen för att slå upp vårt vackra ekorrtält.
efter det så är allt ungefär en enda sörja med bra minnen och allt var verkligen heeelt jävla perfekt.
mitt och emilias ekorrtält ägde, våra grannar ägde, musiken ägde. ja, ni fattar. våra samtal mitt i natten (läs: tidigt på morgonen) och tjuvlyssnandet på vad som sas i andras tält var också bäst!
dit ska vi åka igen och igen och helst en gång till minst.
igår kom vi hem helt slut efter en jävla massa röj och väldigt lite sömn (dels för att vårat tält blev lite krafsat sej på insidan sej klockan 5 på morgonen) men nu längtar vi till nästa år som fan!

vi har solen i ogonen

och spilld mjölk överallt.

imorgon bär det av till kuggnäsfestivalen och vi ska ha sjukt kul!

image39

hejrå södertälje. ni ska ha regn.