jag kastar sten mot solen för jag hatar den

och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans.
jag har blivit nåt jävla håkanfreak i småland tror jag. men det går väl över det. efter en tripp till ullared med frida och johanna har jag blivit fattig och glad, för numera är halva mitt rum fullt av prylar att ta med till min lilla lya i piteå. fett najs, som johanna skulle sagt i lördags haha.
och efter att ha målat hus, sprutat vatten på takstolar, plockat bär, lagat mat, bakat paj, lyssnat på tok för mycket på p3, träffat massa trevliga smålänningar, handlat sjukt mycket på gekås, åkt raggarbil i en hel meter, lärt ut den enda ryska meningen man egentligen behöver kunna, inte lyst stockholmare för en gångs skull kanske, analyserat pojkbeteenden, bokat bussbiljett hem från eksjö till augusti och släpat tunga väskor är det nu slut på det roliga och tillbaka till verkligheten. södertälje. BLÄÄÄÄÄÄÄ (malins msnblägubbe)

se dig för lillebror, här kommer lyckan
en liten pojke i förstora skor säger; jag ska nog lyckas.

bögarnas fitnesscenterdag

idag är det det. det är därför jag är så jävla negativ och irriterad på alla. och det är därför du suger. och jag med för den delen. det är egentligen inte en dålig dag på nåt sätt, det är bara någonting att skylla på när allt går skit på samma dag. det är bögarnas fittnesscenterdag. det är tillåtet att gå omkring och tänka på allt som man förträngt för att det bara gör en irriterad. det är inte så roligt att tänka på det, men det är tillåtet. därför tänker jag göra det. och sen tänker jag garva som fan åt en kass komedi, och sen är bfc-dagen slut. 
så, det enda jag egentligen har att säga som är positivt är: jag ska till piteå, jag fick lägenhet igår, jag flyttar om 27 dagar och jag ska till frida på måndag. jag vill bort och jag ska bort. yay.

säg godnatt annars dör jag!

Jag hoppas dom är bögar på riktigt för det här var nog fan det sötaste jag hört. Eller sett... Eller läst.


Bussen mot Öjebyn, Piteå

Två jeanskillar ~18 sitter längst bak i bussen och pratar förtroligt.
Kille 1: Men du, är det inte dags att vi flyttar ihop?
Kille 2: Va? Nej! Fan! Det kan vi väl inte göra? ... Varför det?
Kille 1: Jag tror fan jag älskar dig.
Det blir tyst en liten stund.
Kille 2 (försiktigt): Oj, jag vet inte vad jag ska säga. Nu tog du mig på sängen.
Kille 1 (litet finurligt): Favorit i repris från inatt då?



 

nu tar vi guuuuuld... i piteå istället!

jag kom in, jag kom in, jag kom in! :D
nu är det bara lägenhet som saknas och det hoppas jag löser sig på måndag. JAG SKA FLYTTA TILL PITEÅ!
och så blev det plötsligt sol ute, det matchar mitt humör nu för tiden.
och dessutom fyller jag år idag, och det kommer massa trevligt folk hit och så blir det grilla och snacka och ha allmänt trevligt. woho, life is sweet!


det kunde ha varit nån annan, men det var du. och det suger ju.

jag hatar publishme. allt är fult och dumt och dåligt.
men okej, det var tre år sen jag skrev sist, och jag har inte orkat skriva sen dess.
jag orkar egentligen inte nu heller men det finns faktiskt inte så jäkla mycket att göra klockan 2 på natten när alla sover.
eller jobbar. eller är i dalarna. eller är fulla och babblar om skumma grejer.

hur som helst, det är 5-10 dagar kvar innan jag får reda på om det blir någon piteåflytt till hösten, och blir det inte det så deppar jag ihop och tar mitt pick och pack och drar. nån annanstans, för här ska jag i alla fall inte vara kvar. jag har fått ett smakprov på hur det skulle se ut att bo kvar här nu, och jag gillar det inte ens på sommaren när det är tropisk värme på dagarna och lila himmel på nätterna. hur ska det då gå på vintern?
fast det är ju inte vädret som sabbar lyckan direkt, det är att det händer noll. och så fort det ska hända någonting blir samtalen ungefär "ja men fredag då? då jobbar jag, men lördag. nej då jobbar hon, men nästa vecka, nej jag jobbar hela veckan, men onsdagen då, nej då jobbar hon" osv, osv, osv, osv, os.. ja, ungefär så. och då jobbar inte ens jag. vilket betyder att om jag skulle göra det skulle det finnas ännu mindre tid att lyckas klämma in saker att göra på. så aldrig i livet. att jag ska stanna i södertälje och titta på medan alla blir vuxna alltså. då åker jag hellre nånstans där det finns folk som jag inte kände innan dom blev vuxna, så jag slipper tänka på skillnaden.

det var ungefär det jag hade för.. ikväll? .. inatt? nu.
godnatt och jag hoppas för achmeds skull att du har roligare än jag har.