you try so hard to find a rhythm in your heartbeat.

image34

kinna <3

idag har jag strosat runt på stan med neah, trevligt trevligt. det var länge sen och mycket att prata om och tiden bara flög iväg. ska ses igen på lördag med dom andra och det ska bli sjukt kul.
nu har jag och jossan varit på vivo utan vo och köpt dricka och lite gott, vi sitter snart bänkade framför tvn för att se beyond the break, men för tillfället är det reklam. men nu börjar det. tjo!

hej igen. ferro gjorde ett konstverk idag. det var nog det vackraste jag sett. han hade nämligen lagt två grenar utanför dörren. åh, den hunden alltså. vilket geni.
sen så har jag glott på de dumma playboybimbosarna på 5an. sjukt kul. eller något, och snart ska jag läsa min  nya bok som neah tipsade mig om. hoppas den är bra.

gaah, det är så tomt hemma utan kinna och ohini.. jag saknar dom lite faktiskt. och dottie och nikita. söthundar.

walk the line.

image33

jag har glott på 8 filmer på 2 dagar. = det finns absolut ingenting att göra här. utom möjligen att leka med hundarna som kastar fästingar omkring sig. yay.
men imorgon är det över tror jag. eller på onsdag.
iaf, så har jag sett walk the line. sjuuuukt bra film. sjukt bra musik. gah, älska. se den.

nu ska jag nog snart se catch me if you can. eller något. fast jag hoppas att corre kommer och räddar mig ifrån tristessen snart. chuppchupp.

country roads, take me home.

image32


har jag berättat om min fantasifarfar som bor på en ranch i Montana, omringad av berg och stall med 50 underbara hästar och gäster som kommer dit och njuter av ranchlivet. som han lever. och vi. och jag. varje dag och när vi vill. nej? inte? det kan ju bero på typ att.. jag inte har någon sån farfar fast jag väldigt gjärna skulle vilja. eller nej, jag måste ha en. nu. GE MIG. men det är liksom lugnt för att jag behöver bara ca 120 miljoner, och det är ju inte så mycket om man riktigt tänker efter. eller jo, det är det. men jag MÅSTE liksom ha 120 miljoner, det är inte ens ett val. jag kan inte välja. jag behööööver 120 miljoner till min ranch så att jag slipper sitta här och dregla över såna här bilder på vackra rancher när jag sitter här i en sketen lägenhet i SÖDERTÄLJE!

förstår ni hur illa det här är? jo, jag vet ju att det är så att de allra flesta skulle tacka ja till 120 miljoner och sådär, men jag behöver dom mer än er. faktiskt. jag måste ha 120 miljoner nu. NUUUUU. inte för att verka krävande eller så. och medans jag sitter här och väntar på mina pengar så ska jag ringa min moster och tvinga henne ge mig en resa dit till ranchen på den stora bilden. hoppas hon är på. jag vill.. geee mig.

boys don't cry

image26

jag har precis sett den här. igen. och nu kommer jag ihåg att jag inte alls älskade den förra gången. sjukt sorlig. hua.

och undvika ämnet verkar vara det allra bästa i de allra sämsta situationer och glömma bort tidigare stuationer, diskussioner och information också. jag ger upp för att det här är inte min grej. jag tänker inte låta det bli min grej heller. nånsin.

he's a stranger to some and a vision to none.

image25


Här har vi bodas egen rondell. Vacker må jag säga.
Det är fortfarande sommar och sol och sommar och sol. Och sol. Och varmt som satan är det, man börjar tro att vi bor i Egypten eller något. Badat har jag gjort massor, och det är typ enda sättet att överleva dagarna.
Vi har firat nationaldagen och lindas student och varit ute en jävla massa kvällar nu, och det är mys som fan.
Snart ska jag iväg till Emilia för en välförtjänt filmkväll efter en hel dags (och natts) cyklande och vandrande från brunnsäng.
Det känns så mycket som sommarlov nu ;D

on his face is a map of the world.

image23

jag blir så arg när sånt här händer. JARED LETO PRATAR MED PERRA PÅ LINKIN PARK KONSERTEN och hon vet inte ens vem det är :o inte förrän han ställer sig på scenen med förbandet och sjunger och hon förstår att det är sångaren i 30 seconds to mars. GAH! livet är så orättvist ibland. varför ska man veta vem han är liksom? för han är ju inte bara totalt jävla skitsnygg?! och har sjukt bra röst. åh, jag blir så arg på gud ibland.

som sommaren

image22

Idag är det fett mycket sommar, för er som inte har märkt det än. Jag längtar som fan till sommarlov och pengar och jobb och allt allt allt! Jag vill på pier pressure jättemycket ungefär, men inte ensam. Bah, ni har fel musiksmak, vänner. GÅ OCH DÖ! Eller nej, gör inte det. MALIN DITT AS, DU VILL DIT! Bara det att du inte vet om det ännu.

För övrigt så är det en söt lite kaninflicka (eller pojke, vilket vi alla hoppas) som hälsar på hemmea hos mamma när jag inte är där tydligen. Så jag får inte se den, tack för den liksom. Den ska vi nog låta Pimpim våldta.
Skrattar bäst som skrattar sist.