take me away



Vad är detta? undrar ni. Jo, det ska jag förklara för er. Eller okej, några stackars själar har jag väl redan torterat med dessa fina bilder. Det här är nämligen Mooloolaba. Försök säga det 10 ggr snabbt.
Det är här jag KANSKE ska spendera de närmaste 2-2,5-3 åren av mitt liv. Eller ja, en 15 minuters bussfärd därifrån i alla fall. På University of the Sunshine Coast i Australien, där jag tänkte läsa PR och creative advertising.  
Men detta ligger en hel del pappersarbete och fixande och ringande och beslutande framåt i tiden, såklart. Och till att börja med ska jag väl hoppas att jag kommer in. Jag är i alla fall peppad. Har jag nämnt att jag är en planeringsnarkoman? Det är det bästa jag vet, att ringa och fixa och kolla upp och räkna och räkna om och maila och fråga och skriva ut och fråga lite till. Detta har uppenbarligen min kära mor missat. Hon kan fråga saker som "men vet du om att du måste kolla upp vad allting kostar?" Vet om? Jag har bara ungefär 50 olika listor med "Människor att ringa", "Saker att fixa", "Frågor till studieadministratören" och "Frågor till Kilroy", för att inte nämna min otroligt utförliga budget, beräknat in i minsta detalj.
Självklart tror jag inte att allt kommer att fungera precis efter mina listor, men ingen kan komma och säga att jag är oförberedd.

We live in a beautiful world.

So give me all your poison
And give me all your pills
And give me all your hopeless hearts
And make me ill