hemma bra men borta bäst?

Det här med vad som  är borta och vad som är hemma har snurrats ihop totalt. Som en sån där liten minitornado som snor folks badmadrasser på stranden ungefär.

Det suger förresten att vara ledig och hemma när alla andra ändå jobbar och sliter. Idag skulle jag till exempel på apoteket, träffa Yve, Leka och Corre och hälsa på hos min moster. Det tog 10 timmar. Detta för att människor jobbar och slutar helt olika tider och jag fick vandra runt på stan med växlande sällskap. Det var ju trevligt, såklart. Men jag har nog aldrig väntat så mycket under en och samma dag.

Jag måste förresten passa på att skrika lite om JÄVLA SKITNORWEGIAN! Eftersom det alltid ska vara så svårt för de stackars norwegianarbetarna att använda hjärncellerna så fort katterna ska med, så hade de självklart missat något igår också. Nämligen att boka in katterna på planet. Här pratar vi med en käring i telefon TRE gånger för att äntligen hitta ett plan där båda katterna kunde åka med - då GLÖMMER hon att BOKA att de ska med. Hur lyckas man, undrar jag?
Sen har incheckningsbruden problem att fatta att det är deras kundtjänst som ställt till med problemet, och frågar om vi bokat genom en resebyrå. RESEBYRÅ?! Vi ska åka till Stockholm! Det klarar väl vilket pucko som helst själv! Om de såg till att man kunde boka in kattjävlarna på internet istället så skulle vi slippa allt krångel. Pfft, resebyrå..