how to save a life.

nu ska jag beklaga mig lite, för att bevisa att jag fortfarande är jag och inte någon ny äckligt glad prick som bara ler åt allt.
först och främst så har jag varit sjuk halva veckan ungefär, och så när man kommer stressande lite halvt försenad sådär till mattelektionen så får man ett IG kastat ansiktet när man knappt kommit innanför dörren. är det rättvist?
det är väl inte mitt fel att vi måste lära oss sånt som mitt huvud är allergisk mot? jävla algebra och ekvationer hit och dit. skitsamma, det kommer jag över.
MEN SEN när vi skulle ner på stan och typ njuta av sommaren och shoppa. jo visst, då behövde jag och yve bh:ar, och vi råkar ha samma storlek, så vi gick runt där och letade igenom varenda jävla underklädesaffär i stan, men tror ni dom har våran storlek? näe, inte det. för man måste ju ha a-kupa för att hitta nåt i den här stan. jag förstår inte, så dom menar alltså att i den här moderna tiden när folk går och gör brästförstoringar före middagen så har vi ändå lyckats med att ha för STORA bröst?! hur går det ihop, undrar jag. det är väl ändå när man har bröst man behöver en bh?! jag förstår mig inte på hur det fungerar.

och bingo rimér, han jobbar ju bara med folk som har bröst stora som hus, så han borde ju sälja stora bh:ar tycker man, men ICKE! jag säger bara att OFTA angelicas bröst går ner i dom där minimala kuporna! jag trodde mer om honom måste jag säga.

men iallafall, så tröstade jag mig med att handla sånt som jag egentligen inte behövde för att dom inte säljer sånt man behöver. välkommen till södertälje, staden för folk med a-kupor.

swing life away

Jag är äckligt positiv nu för tiden. Jag är ickerökare och jag är fett peppad på det mesta, jag är till och med ute och cyklar och springer, det ni! Jag har ungefär aldrig mått såhär bra i hela mitt liv, och jag är sjukt stolt.
Idag hade jag filmkväll med mig själv och jag vill tacka mig för det trevliga sällskapet. Tack tack.

Men inte var hela min dag lyckad, inte. Gud hatar mig också ibland, som när han bestämmer att mitt bankomat inte ska funka såhär på pengadagen och allt. Jag gick skitförbannad till banken och förklarade för Malin att banker är som sjukhus för bankomatkort, man får köa i hundra år och när man kommer fram vet dom inte vad som är fel och ber en komma tillbaka om det inte på något mirakulöst sätt börjar fungera igen. Puckon. Dessutom har dom ungefär fikapaus mellan varje kund.
Hur som helst så hade min otroligt smarta far satt in pengarna på farmors konto istället, så jag bråkade med banktanten i onödan. Gaah.
Sen svängde vi förbi nova efter att jag fått stå ut med Malins eviga skoshoppande, och där satt Perra, Lollo och Jimmy och tjattrade. Perra hade kommit på att lösningen på alla hennes problem var att få barn med Reinfeldt eller något sånt. ^^ Den tösen och hennes idéer.

Sen har jag hört att malin har hittat sitt "kall". Grattis, eller något. En besinmackskedja är väl kanske inte det vanligaste "kallet", men.. Sen är det ju Malin också så. ;)
Jag hoppas du har tid att hänga med till Norrköping innan du måste starta kedjan bara.
LENIN, here we come, ungefär.

Hur som helst, även glada prickar måste sova, så nu ska jag nog bege mig.. Ha de prima!

the killer in me is the killer in you.

Charlie, min älskade söta gullhund som var bäst och allt det där, är död ;(
Fett sorgligt, fett depp osv.
Jag orkar inte direkt skriva, men jag kom på att det var hundra år sen och att antagligen har folk slutat läsa.
Men iaf, jag saknar honom.
Jag bölar så fort någon nämner att han är borta.
Har inte varit hos mamma än, för bara tanken på att han inte kommer hoppa på mig när jag kommer innanför dörren svider. När han var liten vägrade jag fästa mig vid honom. Jag sa att jag inte tyckte om honom och att han inte var min hund. Självklart växte han till sig och blev ett riktigt charmtroll som jag älskade. Och sen får han en knäpp i huvet, biter min syrra helt oprovocerat och morrar och försökte bita mamma. Två dagar senare klockan nio på morgonen åker mamma och avlivar honom.
VARFÖR VAR DU TVUNGEN ATT GÖRA SÅDÄR?!
Du var världens finaste, världens kramigaste och världens bästa. Dumma jävla hund.
Hunden är människans bästa vän, jovisst. Bästa vänner bits inte, speciellt om dom har käftar som kan döda om dom vill.

Och människor fortsätter förvåna. Både positivt och negativt. Någon gång ska jag bo i skogen med 13 katter. Och ingen ska hälsa på så att jag aldrig behöver bry mig om vad någon tycker eller säger eller gör.
Jag blir galen på världen ibland. Men det är väl som i låten.
Life is unfair, kill yourself or get ovet it.