VART FAN TROR DU?!

hej. idag har jag sovit till ca. 10.00 och sen käkat frulle i lugn och ro.  inte. klockan sju smsar leka: "vad är det som låter?" vadå låter, tänker jag och somnar om. PLIIIIIIIIIIIING PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING. vad i helvete typ, upp ur sängen, ut i hallen. "VAAAAAD?" skriker jag. PLIIIIIIIIIIIIIIING PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING blir svaret. leka ringer och frågar vad det är som låter igen. "det är phösarjävlarna" fräser jag. jag drar på mig ett par byxor och öppnar dörren. "godmorgon! (strålande leende från slemmet) det är morgongympa på kvarters om 10 min" yay, yay, yay. vilken jättemysig morgon. inte.

ikväll är det iaf fråga olle. med riktiga olle. detni! pitebor kan också.

ärligt talat, det var skönt med ett dåligt svar


här är en annan bild på lekas utsikt, men den fastnar inte på bild verkar det som.


såhär ser det ut på ankars


det här är skolan... eller.. skolan är bakom busken, det gråa huset är acusticum


kåren, det är definitivt här det händer. jämt.


idag är det tvättdag. yay. eller inte, men ikväll är det filmkväll på kåren. pyjamastema är det också, det kan nog bli intressant. folk går verkligen in för det där med att klä ut sig här uppe. på röda festen i förrgår var det en kille som klätt ut sig till en bag in box, haha.

nollep har börjat

¨
här är phösarnas snygga entré.

dagens klantarselpoäng går till karin;
"jag vet att dom kommer fejka nånting, typ ropa upp folk som redan går här och sånt där"
(fem min senare)
en kille brevid karin sträcker fram ett papper
"du, har du fått den här lappen? jag vet inte om jag har kommit in eller nånting"
karin säger typ
"näääe.. jag vet inte... prata med nån lärare"
sen vänder hon sig till mig för att berätta om händelsen
"han skämtar nog" säger jag
"ahaaaaaaaaa, ja!"
karin, karin, karin.
och mycket riktigt, prefekten eller vad han nu sa att han var, ropar upp killen och några andra människor som får gå ut ur rummet för att "det är nåt fel på deras antagning" , och sen kommer phösarna inklampande till musik och där går karins nya vän med de andra.

det är mycket att komma ihåg när man är nolla. heila åt generalen (okej, man ska göra honör, men det känns som man heilar), nig åt adeln, stå upp för överphösarna och hälsa på alla phösare. det tog en kvart att ta sig ut ur skolan ungefär.
ikväll äre förfest hos phösare drömslemmet och sen mellanstadiedisco på kåren. kul!
det är ingen risk att man får tråkigt här uppe iaf ;D
juste. chockad man blir när älsking (överphösare) ska ropa upp journalisterna och säger "andersson, sarah, eller som du tycker om att kalla dig: pappas lilla tvestjärt" hahahahaha. dom hade hittat på liknande fina små smeknamn åt alla nollor.

you'll be in my heart


jag hade skrivit ett aslångt inlägg med massa bilder och skulle just publicera när allt försvann, tack blogg.se!
hur som helst, här har ni ankars i regnvädret vi hade idag. fint äre. även om det inte syns på bilden.
idag hade vi södertäljedag och käkade kycklingkebab, snackade södertäljiska och lyssnade på fronda. imorrn börjar nolle-p, och allt känns asbra! hoppas mitt vin räcker, är allt jag har att säga. nu är det en sjuuuhukt snygg pojke på american idol som jag måste kika på. tjarå!
juste!

utsikten jag älskar från lekas loftgång, men i fel väder. när de är sol ser man träden ännu längre bort och de är så jäkla fint!

ingenting har vi att förlora

jag har samlat på mig sjukt mycket vuxenpoäng här uppe, och är numera uppe i 32 år en enligt facebook. skitbra, om någon nu kunde förklara det för systemet skulle jag nog stå ut med att vara över 30 innan jag ens fyllt 20. kanske. men förmodligen inte.
jag har skaffat icakort och varit på försäkringskassan och fixat bostadsbidrag. ni kan sluta applådera nu, för sen tror jag att jag tappade allihop när karin kikade förbi på kvällen och vi flummade så att min käre granne måste trott vi var typ 14. högst. det var nog därför han hämnades med att ställa ut sitt jävla trumset i trapphuset imorse, eller åtminstone lät det så. det är inte över än, granne lille. hämnden är ljuuuuuv.

nu ska jag nog käka frulle och sen kolla vad som händer på 87an. om ni är på ankars nångång kan ni leta fram 87an, det är där de händer. haha.

vi har ingenting att förlora

en liten fågel viskade i mitt öra att ni har störtregn hemma, HAHA! vi har strålande sol och klarblå himmel, ca 20 grader i solen och mysigt som fan! snart blir de promenix runt ankars med bryyydarna.
sandra kan behöva muntras upp lite känner jag, så jag hoppas de hjälper.
nu ska jag kila över till henne och låta min käre granne slippa lyssna på brolle på högsta volym ett tag ;D

juste malin, HÄR HARU PITEÅ;

all the trees of the field will clap their hands

jag tror att folk vill att jag ska skriva att jag inte trivs och vill hem till slöddertälje (folk = EmMa ;D) men de kan jag inte påstå. jag trivs så jäkla bra redan. utom möjligen vid den här tiden när man är ensam i lägenheten och ska sova och längtar hem. men varför egentligen? hade jag varit hemma hade jag också suttit och lyssnat på musik i min ensamhet.
hur som helst, idag har jag hängt med bryyydarna och spelat spel och druckit lite vin och myst. hjälpt leka med hennes digitalbox har jag också gjort, tro det eller ej. teknikpoäng till mig, tack.

det var nån som sa till mig för ett tag sen att jag inte skulle trivas här för att det inte händer något, men det händer ju betydligt mer än det gjorde hemma kan jag ju säga. eller hemma och hemma, det här är ju hemma nu.
det bästa jag vet hittills är att stå i loftgången utanför lekas dörr och titta bortåt och bara se träd. myyyyyys!

hur som helst, jag trivs som fan, och jag tycker ni ska hälsa på snart.

lägenheten jao



eftersom alla har tjatat så lägger jag upp bilder på heeela lägenheten. förutom hallen för den är tråkig. isf, här ovanför är köket/vardagsrummet sett från hallen





här är köksdelen



sovalkov + datorbord


vardagsrumsdelen



badrummet



slutet på hallen typ, eller mitten av lägenheten iaf


det var allt ;D litet och mysigt och jag trivs som fan

imorgon smäller det

eller det gör det förhoppningsvis inte för då innebär det att vi har krockat eller liknande och de vill vi inte vara med om tack!
men imorgon bär det av norrut! närmare bestämt till piteå och min alldeles egenhyrda lägenhet (okej, från och med nästa månad iaf eftersom pappa fick betala den här omgången hehe) "hur känns det?" har jag fått höra på tok för många gånger, och inte vetat vad jag ska svara. konstigt, känns det. att sitta här i mitt ekande tomma rum. att säga hejdå till människor som jag brukar träffa varje dag. men de känns bra ändå. spännande, som att vad som helst kan hända.
det brukar göra det när man är med gustav. hehehe. okej, de var svensson svenssonhumor.

hur som helst, noll dagar kvar typ. 10 timmar och 18 minuter till avfärd. hejdå, slöddertälje!

6 dagar kvar

eftersom den här dagen är slut, och jag åker på onsdag istället för på torsdag, så är det bara 6 södertäljedagar kvar. det är ingenting. hela sommarlovet är över, och det har gått assnabbt, då måste 6 dagar kännas som en sekund. det börjar bli lite läskigt, men jag längtar ändå. jag vill se min lägenhet. jag vill fixa och dona och få den att se ut precis som jag vill. jag vill börja plugga till och med. haha, det trodde jag nog aldrig jag skulle säga.

men först vill jag träffa puckosarna och dricka vin imorgon.